perjantai 23. helmikuuta 2007

Tilaus lähti matkaan!

Sain vihdoin tehtyä tilauksen josta tuossa aikaisemmin puhuin. Nyt olis tarkoitus tehdä semmoinen puukko, että oksat pois. :D En tarkoita mitään sapellia vaan puukko damacus teräksestä. Eksoottisia puulajejakin on tulossa eli koruihin tulee uutta vivahdetta. Seuraavalla viikolla varmaan saan tilauksen käsiini. On vaan tuossa tuo lopputyö ja oikea työ häiritsemässä harrastusta. Vielä olisi yksi puukko jäljellä tuossa hyllyssä. wink wink :)


Edit:
Odottelin jo tilausvahvistusta, mutta tulikin ilmoitus tavarapuutteista. Noh nyt joutui vaihtamaan toisen eksoottisen puulajin ihan perinteiseen visaan. Noh eipä kaadu sademetsää niin paljon. :D

4 kommenttia:

Helmeilevä Helise kirjoitti...

Onko noi terät sitä damacus terästä? Onko se paljonkin arvokkaampaa?? Jäänpähän innolla odottamaan millainen puukko syntyy!!

Juhku kirjoitti...

Yhden damascus terän sain tilattua, koska tosissaan ovat todella arvokkaita. Hinnat pomppivat siinä 100e ja 400e välillä, siis pelkästä terästä. Puukon malli ja värit on jo aika selvinä päässä. Toivotaan, että ovat yhtä selviä sitten toteutettuna. :D

inkku kirjoitti...

Heh, visioilla on ikävä tapa, ainakin mulla, muuttua matkalla. ;) Hienoja riipuksia ja puukkoja oli taas täällä.. voi kun olisi mies joka pitäisi koruja!

Anonyymi kirjoitti...

mita olin etsimassa, kiitos